Вечір проб PopCorp: UKRSIBBANK та Radar Tech провели презентацію ідей для корпоративного акселератору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вечір проб PopCorp: UKRSIBBANK та Radar Tech провели презентацію ідей для корпоративного акселератору

Особисті фінанси
164
Минулого тижня відбулася перша відкрита презентація проектів-кандидатів на участь у корпоративному акселераторі PopCorp, який організовує UKRSIBBANK BNP Paribas Group та RadarTech.
12 команд-учасників мали 3 хвилини на коротку презентацію ідеї та 3 хвилини на питання від журі. Як результат, один із презентованих проектів вже увійшов до 30-ки найінноваційніших ідей акселератору, тобто одразу пройшов до півфіналу. До пріоритетних напрямків розробок акселератору PopCorp належать рішення для фінансових продуктів та сервісів, цифрового банкінгу, інфраструктури банку, створення комфортних умов місця роботи та будь-які інші рішення, які можливо застосувати у роботі фінансової структури.
«Сьогодні у нас відбулася перша відкрита подія у рамках PopCorp і було особливо цікаво дізнатися, які будуть учасники та ідеї. Як результат, один зі стартапів ми вже обрали до преакселерації. Це проект — Migranza, який працює з мігрантами й займається рішенням проблеми перерахування грошей. Таке питання особливо актуальне для роботи між UKRSIBBANK та польським BGZ BNP Paribas. Також було дві ідеї, які вже не є стартапами і з авторами яких ми зустрінемось окремо для спільного рішення поза акселератором — це «Ліга:Закон» та BNesis», — зауважив Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу, один з експертів PopCorp Pitch Night.
Загалом, експертами від UKRSIBBANK BNP Paribas Group стали фахівці у різних сферах: Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу Костянтин Лежнін, Заступник Голови Правління та Директор з питань споживчого кредитування Володимир Радін, Заступник Голови Правління та Директор з питань ІТ Сергій Загорулько, Начальник Департаменту розвитку альтернативних каналів і підтримки продажів Наталя Савчук, Начальник Управління протидії легалізації грошових коштів та фінансування тероризму Антон Разумний, Начальник Центру управління талантами та змінами Оксана Франків й інші.
Нагадаємо, що вже за місяць відбудеться ще одна схожа подія, де команди стартапів вирішуватимуть конкретні завдання, які банк поставить перед учасниками.
Заявки на участь у PopCorp акселератор приймаються до 24 червня — встигни створити вихор приголомшливих змін!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас