Альфа-Банк Україна отримав "Фінансовий Оскар" за досягнення у кредитуванні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна отримав "Фінансовий Оскар" за досягнення у кредитуванні

Особисті фінанси
28
Популярний український журнал Бізнес визначив лідерів фінансового ринку за підсумками 2017 року в рейтингу «Фінансовий Оскар-2017». Альфа-Банк Україна отримав першість у споживчому кредитуванні, а також увійшов до ТОП-3 найпрофесійніших банків та лідерів карткового ринку, і зайняв 4-те місце у номінації «Онлайн-банк».
Альфа-Банк Україна демонструє вражаючі темпи зростання. Торік його показники суттєво зросли завдяки міграції частини бізнесу з Укрсоцбанку, який було придбано ще 2016 року. Якщо арифметично скласти активи обох банків, то матимемо умовну фінустанову з активами у 120 млрд грн, що після юридичного об’єднання стане найбільшою приватною фінустановою України.
Сьогодні Альфа-Банк Україна – визнаний лідер у кредитуванні населення. В установі можна отримати будь-який тип кредиту менш ніж за 10 хвилин. Також у 2017 році банк запустив інноваційну онлайн-видачу кредитів. Через мобільний додаток Альфа-Мобайл Україна клієнти банку можуть отримувати кредитні кошти на свою дебетову картку протягом рекордних 20 секунд, лише в декілька кліків, у будь-який час доби.
Обрання переможців «Фінансового Оскару-2017» проводилося у два етапи. На першому етапі здійснювався відбір претендентів, виходячи з фінансових показників банків, їхньої динаміки та ваги діяльності на ринку за минулий рік. На другому етапі фінальне слово було за аудиторією. Протягом місця на сайті видання business.ua відбувалося відкрите голосування, де кожен охочий міг, спираючись на власний досвід та знання фінансового ринку, проголосувати за той чи інший банк.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас