Альфа-Банк Україна отримав нагороди від FinAwards 2018 за кращі картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна отримав нагороди від FinAwards 2018 за кращі картки

Особисті фінанси
21
19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків і кращих банківських продуктів України в рамках FinAwards 2018. Засновники цієї премії, провідні фінансові сайти країни – «Мінфін» і Finance.ua – спільно з експертами галузі визначили кращих у 14 номінаціях. Карта Platinum Black від Альфа-Банку Україна стала переможцем в категорії «Краща дебетова карта VIP», а карта «Максимум» отримала визнання як «Краща кредитна карта Mass».
При виборі найкращих враховувався комплекс чинників: процес оформлення карт, вартість їх випуску та обслуговування, дизайн, технологічність та інші критерії.
Переможцем серед дебетових карт VIP стала карта Platinum Black від Альфа-Банку Україна – привілейована карта з чипом. Вона надає традиційний набір послуг для VIP-клієнтів банку, наприклад, консьєрж-сервіс і персональний менеджер. Якщо виконати ряд умов, то користуватися нею можна безкоштовно. Для цього потрібно або зберігати в банку не менше 250 000 гривень, або щомісяця витрачати за допомогою карти від 10 000 гривень. Ще одним плюсом є можливість безкоштовного зняття до 30 000 гривень готівки в будь-якому банкоматі.
Чергове визнання найкращої з кращих отримала і кредитна карта для масового клієнта «Максимум». Кредитка «Максимум» є незамінною для ефективного шопінгу, оскільки дозволяє не тільки скористатися солідним кредитним лімітом – до 200 тис. грн, пільговим періодом до 55 днів, безкоштовним зняттям кредитних коштів в будь-якому терміналі, але і безкоштовною розстрочкою на товари і послуги.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас