Найважливішим для України є земля і люди - колишній прем'єр-міністр Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливішим для України є земля і люди - колишній прем'єр-міністр Польщі

Аграрний ринок
5872
Формула успіху – це гроші і люди, які правильно їх витрачають.
Про це заявив Казимеж Марцинкевич, колишній прем’єр-міністр Польщі (2005-2006), депутат Сейму Польщі трьох скликань під час “Національного форуму депутатів місцевих рад”.
“Земля – це ваше благополуччя, ваш розвиток і майбутнє”, – сказав політик.
За словами політика, зараз в Польщі працює більше 200 тисяч молодих людей в реальному секторі економіки, які займаються сервісом і сервісними послугами.
“Молоді люди притягують інвестиції, притягують гроші. Чому? Тому що у них є гарна освіта і іноземні мови. Такі люди готові і можуть притягувати інвестиції, людей і гроші “, – підкреслив Марцинкевич.
“Мене називають прем’єром Yes, yes, yes (Так, Так, Так), тому що свого часу я завжди говорив “так, так, так” в переговорах з Німеччиною, Францією і т.п. І я став переможцем, виграв 67 млрд євро надходжень до польського бюджету і ці гроші змінили Польщу”, – розповів колишній прем’єр.
За словами Марцинкевича, важливо інвестувати гроші, але не гроші змінюють світ, а люди. Люди, які будуть правильно використовувати гроші.
“Формула успіху – це гроші – інвестиції, люди, які правильно витрачають ці гроші і регуляторні норми – зрозуміле правове середовище. Для України я б використовував ще одне – земля. Ваша земля – це ваше благополуччя, ваші гроші, ваш розвиток і майбутнє “, – заявив польський політик.
Yes
Казимеж Марцинкевич нагадав про те, що 20 років тому робота з Парижем, Берліном, Варшавою допомогла становленню Польщі в Європі.
“Я не дуже знаю вашу країну, але знаю що у вас є земля, багато землі, яка грає велике значення у вашому майбутньому. Відносини, між Україною і Польщею дуже важливі для нашої держави, нашого майбутнього, нашого розвитку “, – резюмував депутат.
Нагадаємо, що на наступні вибори в ОТГ в 17-ти областях України, які відбудуться 29 квітня, Аграрна партія зареєструвала більш ніж 600 кандидатів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас