UKRSIBBANK BNP Paribas Group - "Бізнес, що змінює країну" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK BNP Paribas Group - "Бізнес, що змінює країну"

Особисті фінанси
54
UKRSIBBANK BNP Paribas Group стимулює розвиток енергоефективних технологій, приймаючи активну участь в унікальній програмі на ринку України IQ energy. Презентація кейсу про енергоефективне кредитування відбулася в рамках Конференції «Бізнес, що змінює країну». Наразі IQ energy кредити — це одна з найцікавіших послуг для банківських клієнтів.
«Щоб підвищити енергоефективність нашої країни, ми запустили програму «теплих кредитів» IQ energy ще у 2016 році. Наразі UKRSIBBANK BNP Paribas Group втричі збільшив розмір суми кредитів цієї програми — до 150 тисяч гривен, — розповів заступник голови правління UKRSIBBANK BNP Paribas, директор з питань споживчого кредитування Володимир Радін. — Програма IQ energy відкриває багато перспектив для наших клієнтів, тепер доступніше стало купувати і встановлювати металопластикові вінка, вхідні двері, котли, лічильники тепла, сонячні батареї, теплові насоси, сонячні теплові колектори, а це проекти з високою ефективністю».
Програма IQ energy відповідає глобальній меті Групи BNP Paribas сталого розвитку, зокрема, це підтримка боротьби зі зміною клімату. Так BNP Paribas зобов’язався стати вуглецево-нейтральною компанією з точки зору викидів CO2, пов’язаних із діяльністю компанії.
«Сучасні енергоефективні технології дозволяють з одного боку — клієнтам суттєво заощаджувати на комунальних платежах, а з іншого — зменшують енергозалежність країни», — продовжив Володимир Радін.
Критеріями оцінки кейсів Конференції «Бізнес, що змінює країну» в цьому році стали: інноваційність, механізм реалізації проекту (діалог зі стейкхолдерами), довгострокові результати проекту для компанії і суспільства. Вони були оцінені міжнародним журі.
Зазначимо, «Розвиток КСВ» у цьому році зібрав та оцінив кейси з корпоративної соціальної відповідальності 28 компаній. Конкурс кейсів з КСВ впроваджуватиметься дев’ятий рік поспіль і вже перетворився в єдину національну премію відзначення проектів соціальної відповідальності компаній. Зібрано більше 250 кейсів, кейси оцінювали 30 міжнародних експертів, підготовлено 7 публікацій.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас