Райффайзен Банк Аваль провів тренінги з фінансової грамотності у Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль провів тренінги з фінансової грамотності у Одесі

Особисті фінанси
63
Одеса. 23 квітня. — Працівники Райффайзен Банку Аваль та компанії Visa провели два тренінги з питань фінансової грамотності для підлітків у Одесі. Захід відбувся у приміщенні Impact Hub Odessa.
Учасниками тренінгів стали 34 підлітків, а також їхні батьки. Для дорослих теми тренінгу виявилися так само актуальними, тож вони теж брали активну участь в обговоренні.
На тренінгах розглядалися питання аналізу, планування та оптимізації власних фінансів; банківські послуги; особливості започаткування та ведення підприємницької діяльності; переваги та складнощі власної справи, а також як вберегтися від шахраїв і які є рецепти успіху. Крім того, учасники дізналися про сучасні методи безготівкових розрахунків та можливості безконтактних операцій.
«Незважаючи на те, що кожного разу ми обговорюємо одні й ті ж теми, у нас ще не було двох однакових тренінгів», — зазначив Вадим Думанчук, керівник проекту. «Річ у тім, що в кожної аудиторії свої потреби. Наприклад, під час першого одеського тренінгу підлітки більше зацікавилися питаннями підприємництва та порадами як відкрити власну справу, інша ж група активно обговорювала тему грошей та планування власних фінансів».
Під час тренінгу учасники отримали індивідуальні завдання, за виконання яких їм буде вручено цінні подарунки.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас