Кредитна картка Global Auto Card від ОТР Банку — переможець премії FinAwards 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитна картка Global Auto Card від ОТР Банку — переможець премії FinAwards 2018

Фінтех і Картки
284
19 квітня відбулася церемонія нагородження найкращих банків України в межах FinAwards 2018. Картка Global Auto Card від ОТП Банку перемогла в категорії «Найкращий ко-бренд проект».
В номінацію було заявлено 13 ко-бренд проектів від 6 банків. У результаті до ТОП-3 увійшли картки «Wargaming» від Альфа-Банку, Vodafone Bonus Card і Global Auto Card від ОТП Банку.
Переможець – Global Auto Card — це, насамперед, картка для автомобілістів. Вона повертає на картку власника до 10% кешбеку за витрати на паливо в кожній з мереж АЗС і дає додаткову 1 гривню знижки на кожному літрі бензину або дизеля, купленому на «ОККО» (0,3 гривні на літрі газу).
Картка передбачає цілодобовий «водійський» консьєрж-сервіс: евакуатор, екстрене підвезення палива, підігрів замків і низку інших послуг для автолюбителів.
«Кобренд — перспективний напрямок, коли у обох партнерів є єдине розуміння цінності клієнта. Завдяки об’єднанню цінностей банку і, наприклад, авіакомпаній або заправних станцій і т. д., продукт для клієнтів поліпшується на 100%. Дуже часто, коли говорять про системи лояльності, чомусь згадують лише бонуси і знижки. Але, на нашу думку, саме кобренд надає можливість для розширення лояльності. Подібний продукт стає унікальним, його не можна замінити нічим іншим», — розповів член правління ОТП Банку Володимир Мудрий, який очолює роздрібний бізнес, на церемонії вручення FinAwards 2018.
Всього в конкурсі 14 номінацій. Серед них — найстійкіший, найбільш «цифровий» і найкомфортніший банки.
Кульмінацією церемонії стало вручення премії «Банкір року». Церемонія нагородження FinAwards 2018 проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній.
Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, в яку входять Finance.ua та «Мінфін», а також голова українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас