Картка Platinum Black від Альфа-Банку стала переможцем премії FinAwards 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Картка Platinum Black від Альфа-Банку стала переможцем премії FinAwards 2018

Фінтех і Картки
424
19 квітня відбулася церемонія нагородження найкращих банків України в рамках FinAwards 2018. Засновники цієї премії, провідні фінансові сайти країни Finance.ua та «Мінфін» – спільно з пулом експертів визначили найкращих банкірів поточного року в 14 номінаціях.
Картка Platinum Black від Альфа-Банку стала переможцем у категорії «найкраща дебетова картка VIP».
Експерти оцінювали 8 преміальних карток від різних банків. До ТОР — 3 увійшли картки Platinum black від Альфа-банку, «Платинум» від Креді Агріколь і картка «Безмежна» від ПУМб. При виборі переможця враховувався комплекс чинників: процес оформлення карток, вартість їх випуску та обслуговування, дизайн, технологічність та інші критерії.
Переможець – Platinum Black — це привілейована чіпова картка. Вона надає традиційний набір послуг для VIP-клієнтів банку, таких, наприклад, як консьєрж-сервіс та персональний менеджер. Якщо виконати кілька умов, то користуватися нею можна безкоштовно. Для цього потрібно або зберігати в банку не менше ніж 250 000 гривень, або витрачати щомісяця за допомогою картки від 10 000 гривень. Ще одним плюсом є можливість безкоштовного зняття до 30 000 гривень готівки в будь-якому банкоматі.
«Одна з головних наших цілей — якісний сервіс для преміальних клієнтів. У нас вже є десятки тисяч клієнтів у цьому сегменті. Але на цьому ми не зупиняємося. У цьому році ми продовжимо дивувати наших клієнтів новими сервісами і продуктами, які будуть найкращими на українському ринку”, — розповів віце-президент, директор з роздрібного бізнесу Альфа-Банку Олексій Карчажкін на церемонії вручення FinAwards 2018.
Церемонія нагородження проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній. Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, в яку входять Finance.ua та «Мінфін», а також голова українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас