12-річний хлопчик вкрав мамину кредитку і чотири дні шикував на Балі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

12-річний хлопчик вкрав мамину кредитку і чотири дні шикував на Балі

Світ
1985
В Австралії 12-річний школяр поцупив кредитну картку у матері і полетів на Балі, де чотири дні відпочив “на вищому рівні”.
Хлопець придбав дешевий переліт в авіакомпанії, яка дозволила йому подорожувати без батьків та документа про їх дозвіл, пише “Сьогодні”.
Переліт він запланував на будній день, коли повинен був бути в школі. Попередньо парубок обдурив свою бабусю, щоб та віддала йому документи.
В аеропорту хлопчик скористався послугами самообслуговування на реєстрації і спочатку перелетів з Сіднея до Перта, а далі – у Денпасар, що на Балі. Втікач каже, що був шокований тим, що у міжнародному аеропорту Перта ніхто не поцікавився, чому він подорожує один.
“Вони тільки запитали мій учнівський квиток і паспорт, щоб упевнитися, що мені вже виповнилося 12 років і я не в початковій школі”, – розповів хлопчик журналістам.
Батьки дізналися про зникнення дитини, коли зі школи повідомили, що той не з’явився на заняттях. Мандрівник проводив час у 4-зірковому готелі “All seasons” і ні в чому собі не відмовляв.
“Словами не описати, що я відчула, коли дізналася, як мій син далеко знаходиться”, – каже мати.
Також жінка повідомила, що до такого вчинку малюк, який “не любить чути відмов”, вдався після конфлікту з батьками. Втікачеві його подорож дуже сподобалася, каже, що “мріяв про пригоди”. Як тільки його місцезнаходження вирахували, школяра відразу відправили додому до Сіднея.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас