UKRSIBBANK та кіно: стартували допрем'єрні покази фільмів у рамках французької весни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK та кіно: стартували допрем'єрні покази фільмів у рамках французької весни

Особисті фінанси
36
19 квітня розпочалися допрем’єрні покази найактуальніших кіно-новинок французького кіно у рамках фестивалю «Французька весна» в Україні. Партнером кінопрограми фестивалю традиційно став UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Відкрила кінопрограму стрічка «Заздрісниця», яку особисто презентували режисери — Давід та Стефан Фоенкіноси. Загалом для поціновувачів кіно приготували 5 стрічок: «Заздрісниця, «Молода жінка», «Вілла», «Берегині» та «Що нас пов’язує». Зазначимо, що покази триватимуть до 23 квітня у столичному кінотеатрі «Київ».
«Група BNP Paribas, частиною якої є UKRSIBBANK, — фінансовий партнер кінематографу вже протягом ста років. Можна сказати, що кожен другий фільм, який зараз виходить у Франції, має пряму чи опосередковану фінансову підтримку BNP Paribas. Наприклад, фільм Люка Бессона «Валеріан», який вийшов у прокат минулого року, а також відомі у всьому світі фільм «Артист» та мультфільм «Маленький принц». Утім, ми прагнемо співпрацювати не тільки із визнаними метрами кіно, а також і з молодими талантами. Яскравий приклад — Фестиваль мобільного кіно, головна ідея якого зняти фільм тривалістю 1 хвилина на смартфон. Ми звертаємо увагу не тільки на виробництво фільмів, але й на прокат та розповсюдження. Група бере участь у якості партнера у багатьох фестивалях — Канський фестиваль, церемонія «Сезар» тощо, — поділився Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group Філіп Дюмель
Перед показами приємною ноткою до перегляду французького кіно будуть розваги та смачні сувеніри від UKRSIBBANK. У яскравій фотозоні усі охочі зможуть зберегти приємні спогади про подорож до світу Французького кіно. Отримати свої світлини можна буде за посиланням.
Сhercher le printemps! Шукайте позитивні зміни!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас