Володимир Лавренчук провів бізнес-зустріч для власників та керівників корпоративного бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Володимир Лавренчук провів бізнес-зустріч для власників та керівників корпоративного бізнесу

Особисті фінанси
78
Київ. 20 квітня. — Голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук зустрівся сьогодні з власниками українських компаній із різних галузей сегменту Midle Market, а також керівниками міжнародних організацій, які успішно працюють на українському ринку.
Під час бізнес-сніданку були обговорені макроекономічні прогнози, виклики нової економіки, інституціональні трансформації, поточні програми фінансування, включаючи енергоефективні проекти, цифрові тренди розвитку Райффайзен Банку Аваль та групи Райффайзен Банк Інтернаціональ.
«Райффайзен Банк Аваль активно інвестує в цифрові технології, діджиталізацію документації та угод, інші операційні сервіси та процеси і, у той же час, — у безпеку цих систем. Ми разом із відкритим прозорим бізнесом, який планує зростати і потребує надійного партнерства», — зазначив Володимир Лавренчук.
Окремо було обговорено питання фінансового моніторингу, валютного контролю та необхідності дотримання регуляторних вимог, а також як відбувається впровадження аналогічних вимог на європейському ринку.
«Вага питання фінансового моніторингу зростає все більше і більше. І в той же час разом із підвищенням вимог до клієнтів зростає відповідальність банків за операції клієнтів», — зазначив Геннадій Шемшученко, директор департаменту правового забезпечення, комплаєнсу та інформаційної безпеки банку.
Важливість проведення подібних заходів було підкреслено і з боку клієнтів.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас