Як вступатимуть до магістратури 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як вступатимуть до магістратури 2018 року

Світ
534
Міносвіти визначило порядок вступу до магістратури за технологією зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Про це повідомила прес-служба міністерства.
Вступні іспити за технологією ЗНО складатимуть вступники на спеціальності Гуманітарні науки (крім спеціальності Філологія), Соціальні та поведінкові науки, Журналістика, Право, Сфера обслуговування і Міжнародні відносини.
Для вступу на Право та Міжнародні відносини потрібно буде скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови. Крім того, необхідно скласти єдиний профільний вступний іспит з права та загальних юридичних компетенцій.
Вступники до магістратури за іншими спеціальностями будуть складати тільки іспит з іноземної мови.
Реєстрація учасників розпочнеться 14 травня і триватиме до 5 червня. Іспит з іноземної мови відбудеться 11 липня, а з права — 13 липня.
Для реєстрації абітурієнту потрібно буде звернутися до приймальної комісії одного з обраних вузів. Підтвердженням реєстрації є виданий комісією екзаменаційний лист. Після цього на сайті УЦОЯО для кожного зареєстрованого вступника створять кабінет учасника, доступ до якого буде за номером екзаменаційного листа та PIN-кодом, указаним у ньому.
У цьому кабінеті, зокрема, буде розміщено запрошення-перепустку з інформацією про пункт тестування. Випробування розпочнеться о 10.00, допуск в пункт буде відкрито за 45 хвилин і закрито за 10 хвилин до початку.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас