Найбільша південнокорейська біржа Bithumb випустить власний токен у Сінгапурі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша південнокорейська біржа Bithumb випустить власний токен у Сінгапурі

Фінтех і Картки
119
Як повідомляє місцевий новинний канал TokenPost, Bithumb, одна з найбільших криптовалютних бірж в Південній Кореї, нещодавно заявила, що збирається випустити власний токен Bithumb Coin в результаті проведення ICO.
Токени Bithumb будуть випущені в Сінгапурі, оскільки в Південній Кореї проведення ICO заборонено. Bithumb збирається сфокусуватися виключно на великих інвесторах. Дата проведення ICO поки невідома, як і сума, яку планує зібрати біржа.
Bithumb не перша криптовалютна біржа, яка збирається випустити власний токен. У січні китайська криптовалютна біржа Huobi оголосила про свої плани випустити Token Huobi (HT), емісія якого буде обмежена 500 мільйонами токенів. Huobi відзначають, що токен не поширюватиметься за допомогою ICO, і тільки активні користувачі біржі зможуть отримати HT.
Комісія з фінансових послуг Південної Кореї (FSC) оголосила про заборону на проведення ICO в кінці вересня 2017 року, зіславшись на збільшення числа шахрайських проектів у цій галузі. У березні ми повідомляли, що уряд Південної Кореї заявив, про можливе скасування заборони. У той час як FSC скептично ставиться до ICO, місцева фінансова влада докладає всіх зусиль, щоб вони були знову дозволені за умови дотримання політики KYC і AML.
Багато південнокорейських криптовалютних бірж працюють над відкриттям філій за кордоном. Раніше на цьому тижні Coinone, третя за величиною криптовалютна біржа в Південній Кореї, оголосила про свої плани відкрити представництво в Індонезії.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас