Фінансовий Оскар: Таскомбанк став лідером на ринку корпоративного обслуговування та увійшов до ТОП 5 у номінації "Опора МСБ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансовий Оскар: Таскомбанк став лідером на ринку корпоративного обслуговування та увійшов до ТОП 5 у номінації "Опора МСБ"

Особисті фінанси
21
Журнал «Бізнес» опублікував підсумки фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар — 2017», яким визначено кращих представників банківського та страхового ринків України за підсумками минулого року.
ТАСКОМБАНК став лідером у номінації «Корпоративний партнер», яка визначає кращих гравців ринку у сфері забезпечення стабільної і якісної роботи з корпоративними клієнтами, а також фінансування реального сектора економіки. Зокрема торік Таскомбанк наростив кредитний портфель юридичних осіб на 86%, кошти юридичних осіб збільшились на 61%, а процентний дохід — на 89% порівняно з 2016 роком.
Також Таскомбанк увійшов до п’ятірки лідерів у номінації «Опора МСБ», що визначає лідерів ринку у сфері кредитування та обслуговування малого та середнього бізнесу. За минулий рік Таскомбанк збільшив кредитний портфель МСБ у 2,5 рази. На сьогодні 79% клієнтів-юридичних осіб — це малі та середні підприємства, чиї депозити й залишки на рахунках складають 20% пасивів юридичних осіб Таскомбанку.
«Останні кілька років ТАСКОМБАНК розвивається динамічними темпами, й позитивні фінансові показники лише додають оптимізму. Прагнучи бути на крок попереду ринку, ми активно інвестуємо в інновації, модернізацію діючих та створення нових сучасних віддалених каналів доступу до банківських продуктів та сервісів, стаючи з кожним роком все більш технологічним. Разом з тим, нашим основним активом ми вважаємо наших клієнтів, з якими будуємо відкриті, довірчі й довгострокові відносини. Нам приємно, що з кожним роком їх стає все більше, а високі позиції в рейтингах тільки підтверджують правильність нашої стратегії та зростання довіри з їх сторони», — підкреслив т. в. о. Голови Правління АТ «Таскомбанк» Володимир Дубєй.
АТ «Таскомбанк» — універсальний комерційний банк, який надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам. Банк входить до Групи «ТАС» — однієї з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. Планомірно реалізуючи стратегію активного росту, Таскомбанк демонструє одні з кращих по банківській системі темпи розвитку за всіма ключовими показниками. Входить до ТОП-20 банків за розміром активів і постійно зміцнює свої ринкові позиції. Активно розвиває роздрібний бізнес нового клієнтоорієнтованого формату. Постійно інвестує в технологічні інновації, розвиває дистанційні канали. Є одним із лідерів у роботі з корпоративними клієнтами. Успішно розвиває нові для себе напрямки: електронну комерцію, малий і середній бізнес, мікробізнес. Зі зростанням рівня довіри до Таскомбанк з боку клієнтів, постійно зміцнює свої ТОП-ові позиції в провідних національних рейтингах надійності та стабільності.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас