Долар слабо дешевшає до євро, дорожчає до ієни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар слабо дешевшає до євро, дорожчає до ієни

Валюта
131
Курс долара США слабо опускається в парі з євро в ході торгів у четвер і помірно піднімається до ієни при відсутності важливих статданих.
Євро торгується в районі $1,2384 проти $1,2374 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти перебуває в районі 132,93 ієни в порівнянні з 132,69 ієни в попередній день. Курс долара становить 107,34 ієни проти 107,23 ієни в середу.
Індикатор WSJ Dollar, що відстежує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, знизився на 0,01%.
Учасники валютного ринку чекають нових заяв представників Федеральної резервної системи (ФРС). Зокрема, у четвер виступлять глава Федерального резервного банку Клівленда Лоретта Местер і заступник голови ФРС з нагляду за банківським сектором Рендал Куорлз.
Також в четвер стало відомо, що число первинних заявок на допомогу з безробіття в Штатах скоротилося на 1 тис. минулого тижня, до 232 тис. Це дуже низький рівень, який є близьким до мінімуму за 45 років і свідчить про активне зростання ринку праці.
“Головні валюти не можуть визначитися з напрямком руху, – говорить глава валютної стратегії на ринках Північної Америки в TD Securities Марк Маккормік. – В цілому ж можна спостерігати підвищення попиту на більш ризикові активи на тлі сильної корпоративної звітності, сприятливих фінансових умов і зміцнення цін на сировину”.
Тим часом фунт дорожчає на 0,1% до долара і на 0,2% до євро, незважаючи на слабкі дані щодо роздрібних продажів у Великобританії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас