Спільна заява щодо ситуації навколо АТ "Таскомбанк" та ТОВ "Імперія-Агро" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спільна заява щодо ситуації навколо АТ "Таскомбанк" та ТОВ "Імперія-Агро"

Особисті фінанси
15
02 квітня ц.р. відбулася робоча зустріч та переговори між уповноваженими представниками АТ «Таскомбанк» та агропромислової компанії ТОВ «Імперія-Агро» — клієнтом Банку відповідно до укладених кредитних договорів.
Інтереси ТОВ «Імперія-Агро» представляла уповноважена власником компанії — Катерина Гнатюк. З боку Таскомбанк переговори очолював т.в.о. Голови Правління Володимир Дубєй.
За підсумками переговорів сторони досягли принципової згоди щодо якомога швидшого врегулювання ситуації, що склалася, та розробили для цього покроковий План дій.
Так, зокрема, відповідно до прийнятого Плану дій протягом ближчих двох днів уповноважені представники АТ «Таскомбанк» та ТОВ «Імперія-Агро» поновлюють і завершують інвентаризацію заставного майна на складах компанії «Імперія-Агро» на предмет фактичної наявності на них товарних запасів — предмету застави Банку та визначають їх реальну ринкову вартість.
Нагадуємо, що вимоги Банку щодо ТОВ «Імперія-Агро» поширюються виключно на предмет застави. Після завершення процедури інвентаризації Банк та компанія «Імперія-Агро» оперативно розробляють справедливу процедуру розпорядження товарними запасами в інтересах клієнтів ТОВ «Імперія-Агро».
Сторони підтримуватимуть щоденні робочі контакти на рівні ТОП-менеджменту і профільних фахівців задля швидкої реалізації заходів прийнятого Плану дій, а також оперативного і об’єктивного інформування громадськості про результати спільної роботи та подальші кроки щодо остаточно врегулювання усіх спірних питань.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас