Суд заарештував бізнес-центр у центрі Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував бізнес-центр у центрі Києва

Фондовий ринок
1099
Суд наклав арешт на бізнес-центр, загальною площею 10,5 тисячі квадратних метрів, що належить інвестиційній компанії Dragon Capital.
Згідно з даними Єдиного держреєстру судових рішень, відповідне рішення Печерський районний суд Києва ухвалив 6 квітня 2018 року за клопотанням Генеральної прокуратури в рамках кримінального провадження, порушеного в листопаді минулого року проти ТОВ “Ірпінь-Будпроект-Плюс”.
Арешт передбачає заборону на відчуження об’єкта.
За даними Єдиного держреєстру, станом на 19 квітня 2018 року власниками ТОВ виступають компанії “Драгон Капітал Інвестментс Лімітед” і “Драгон Капітал Холдинг Лімітед”.
Як випливає з даних реєстру, новий керівник в “Ірпінь-Будпроект-Плюс” Олександр Фощан був призначений 26 січня 2018 року (Антимонопольний комітет повідомив про надання Dragon Capital Investments Limited дозволу на покупку підприємства 19 січня).
Як вказується в тексті рішення суду, в рамках кримінального провадження розслідується зловживання службовим становищем посадових осіб департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації та незаконна видача дозвільних документів, що спричинило тяжкі наслідки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас