Індустріалбанк увійшов до списку банків-учасників валютних інтервенцій із запитом кращого курсу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк увійшов до списку банків-учасників валютних інтервенцій із запитом кращого курсу

Особисті фінанси
9
Національний банк України включив Індустріалбанк до списку банків-учасників валютних інтервенцій із запитом кращого курсу, які проводяться в другому кварталі 2018 року.
Відповідно до критеріїв відбору банків, у валютних інтервенціях шляхом запиту кращого курсу можуть брати участь 20 фінансових установ, які за підсумками попереднього кварталу мали кращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку.
«Після об’єднання з Експрес-Банком в грудні 2017 року, Індустріалбанк взяв курс на посилення позицій на ринку. Рішення НБУ про включення банку до списку учасників валютних інтервенцій із запитом кращого курсу є наслідком реалізації заявленої нами стратегії та продуманої фінансової політики, яку ми ведемо понад 27 років», — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
Порядок проведення нової форми валютних інтервенцій НБУ затвердив в кінці жовтня 2016 року. Згідно з документом, для проведення такого виду інтервенції НБУ робить запит у банків ціни на купівлю-продаж іноземної валюти через торгово-інформаційні системи (ТІС). Після отримання пропозицій банків НБУ укладає угоду з тим банком, який запропонував найкращу ціну.
Крім Індустріалбанку в другому кварталі 2018 року до списку банків-учасників валютних інтервенцій увійшли: Альфа-Банк, Кредит Дніпро, ІНГ Банк Україна, Глобус, Креді Агріколь Банк, Кредобанк, ОТП Банк, Ощадбанк, Південний, ПриватБанк, ПУМБ, Райффайзен Банк Аваль, Сбербанк, Сітібанк, ТАСкомбанк, Укргазбанк, Укрексімбанк, УкрСиббанк та Укрсоцбанк.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас