Досвід Райффайзен Банку Аваль у торговому фінансуванні зацікавив учасників зустрічі ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Досвід Райффайзен Банку Аваль у торговому фінансуванні зацікавив учасників зустрічі ЄБРР

Особисті фінанси
57
Ташкент. 18 квітня. — Сергій Костогриз, начальник управління торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, поділився досвідом у сфері торгового фінансування на спеціалізованій інформаційній сесії, організованій та проведеній сьогодні Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у Ташкенті (Узбекистан).
Аудиторією цього заходу стали 150 учасників із різних країн світу, які представляють фінансові установи та компанії, що ведуть експортно-імпортну діяльність, перевізників, юридичні та аудиторські компанії тощо.
Усі вони мали можливість більше дізнатися про переваги торгового фінансування, розвиток цього напрямку в країнах присутності ЄБРР, а також як отримати фінансування ЄБРР та консультаційні послуги.
Зокрема, Сергій Костогриз разом із представниками інших провідних фінустанов під час панельної дискусії розповів про можливості та переваги торгового фінансування у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку і досвід Райффайзен Банку Аваль у цій сфері.
Як повідомлялося раніше, на ринку торгового фінансування Райффайзен Банк Аваль працює давно і успішно, пропонуючи повний перелік експортно-імпортних операцій для бізнесу. Чимало років поспіль Європейський банк реконструкції та розвитку відзначає Райффайзен Банк Аваль як найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі (TFP).
У межах загальної стратегії розвитку Райффайзен Банку Аваль торгове фінансування залишається одним із пріоритетних напрямків на рівні з фінансуванням проектів із підвищення енергоефективності.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас