Данилюк сумнівається в прийнятті земельної реформи до виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк сумнівається в прийнятті земельної реформи до виборів

Аграрний ринок
261
Земельна реформа навряд чи буде прийнята до завершення передвиборної кампанії, оскільки вона вимагає широкого обговорення, вважає міністр фінансів України Олександр Данилюк.
“Чому не в цьому році? Тому що з якоїсь причини люди вірять, що в політичних елітах майже сформувався консенсус про те, що реформа погана. А тому необхідна комунікація, необхідне особисте керівництво цією реформою”, – сказав він на конференції Atlantic Council у Вашингтоні 17 квітня.
При цьому він зазначив, що Україна була близька до початку цієї реформи влітку 2017 року, але “деякі невдалі події не дозволили це зробити”.
“Для перезапуску потрібен якийсь час. Ми значною мірою готові до нього, єдина складність – вибори. Зазвичай ми не беремо до уваги вибори, але вибори є вибори. Вони будуть включати в себе широкий діалог у країні і комунікацію… Ми не можемо упустити таку можливість… ми збираємося запускати (земельну реформу – ред), нам просто потрібна комунікаційна кампанія, і ми побачимо, чи знаходить вона відгук у суспільстві. Необхідно пояснювати людям, чому це робиться. Головне питання полягає в тому, коли потрібно це робити” , – уточнив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас