СГ "ТАС" визнано безперечним лідером ринку у восьми регіонах країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" визнано безперечним лідером ринку у восьми регіонах країни

Особисті фінанси
23
За результатами роботи страхового ринку в 2017 році, оприлюдненими авторитетним виданням Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує утримувати лідерські позиції у більшості регіонів України.
Так, компанія традиційно очолила рейтинги страховиків у восьми областях – на Волині, Житомирщині, Донеччині, Івано-Франківщині, Кіровоградщині, Тернопільщині, Хмельниччині та Черкащині. При цьому відрив СГ «ТАС» від найближчих конкурентів у деяких регіонах просто вражає!
Зокрема, в Хмельницькій та Донецькій областях Страхова група «ТАС» за обсягом зібраних платежів випереджає страховика, що посів другу сходинку рейтингу, на 39%, на Кіровоградщині – на 73%, на Івано-Франківщині – на 81%. Але ще вагоміших результатів досягла компанія на Житомирщині, де відрив Страхової групи «ТАС» від найближчих конкурентів перевищив 96%. А справжнім рекордом можна назвати результат компанії в Тернопільській області, що в 3,44 рази перевищує показники страховика, який посів друге місце на регіональному страховому ринку.
В свою чергу, почесне «срібло» Страхова група «ТАС» виборола на Закарпатті, а також на Луганщині та Сумщині, де покращила свої позиції порівняно з результатами 2016 року, за підсумками якого посідала на місцевих ринках четверте та п‘яте місця відповідно.
На одну сходинку піднялася в рейтинговій таблиці СГ «ТАС» і на Вінниччині, посівши за підсумками минулого року третє місце на регіональному страховому ринку. Крім того, «бронзу» СГ «ТАС» отримала також в рейтингу страховиків Миколаївщини та Чернігівщини.
Водночас, обсяг зібраних платежів на Львівщині, Херсонщині та Рівненщині забезпечив СГ «ТАС» четверте місце в рейтингу провідних страховиків регіону. Окрім того, четверту сходинку посіла компанія й на регіональному ринку Полтавщини, де раніше була п‘ятою.
Відповідно, замкнула ТОП-5 страховиків області СГ «ТАС» на Дніпропетровщині, а також на Харківщині, де покращила свої позиції, піднявшись на одну сходинку в рейтинговій таблиці.
Таким чином, СГ «ТАС» увійшла до «п‘ятірки» найпотужніших страховиків на 20 регіональних ринках з 24-х, при цьому у восьми областях компанія є беззаперечним лідером.
Додамо, що порівняно з результатами 2016 року в 2017-му позиції СГ «ТАС» покращились в шести областях України.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас