Кабмін встановив квоту імміграції в Україну в 4,4 тис. осіб на 2018 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін встановив квоту імміграції в Україну в 4,4 тис. осіб на 2018 рік

Казна та Політика
434
Кабінет міністрів України визначив квоту імміграції для іноземців та осіб без громадянства в країну в 4,388 тис. осіб на 2018 рік.
Про прийняття такого рішення на засіданні уряду в середу в Києві оголосив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, зачитуючи перелік питань, які приймаються без обговорення.
Згідно з документом, квота для родичів громадян України (повнорідні брати і сестри, дідусі та бабусі, онуки і внучки) – 1,020 тис. ос.; для осіб, що раніше перебували в громадянстві країни, – 530 ос.; для батьків, подружжя та неповнолітніх дітей іммігрантів – 2,147 тис. ос., діячів науки і культури, імміграція яких відповідає інтересам України, – 690 осіб.
Для осіб, які здійснили іноземну інвестиційну діяльність в економіку країни іноземною конвертованою валютою на суму не менше $100 тис. імміграція встановлена ​​без обмежень.
Крім цього, в поточному році за квотою може іммігрувати в Україну один висококваліфікований спеціаліст або працівник, гостра потреба в яких є відчутною для економіки країни.
Для осіб, які безперервно прожили на території держави три роки з дня встановлення для них статусу постраждалих від торгівлі людьми, квота не встановлена.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас