Світ наближається до завершення фінансового буму – Morgan Stanley — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світ наближається до завершення фінансового буму – Morgan Stanley

Світ
6150
Нинішній світовий економічний цикл добігає кінця, а тому інвесторам слід готуватися до зниження на ринках. Такий прогноз озвучили аналітики банку Morgan Stanley, пише Сьогодні.
“Ринки, радше, ближчі до заходу, ніж до світанку”, – цитує аналітиків Bloomberg.
При цьому у банку відзначають, що ринки США закладають у ціни найкращий з можливих результатів.
“Хоча фіскальні стимули будуть надавати підтримку економічному зростанню в найближчій перспективі, їх позитивний ефект, швидше за все, закладений в котируваннях, що посилює ймовірність понижувальних ризиків для ринків наприкінці циклу”, – йдеться в огляді стратегів Morgan Stanley, в тому числі Майкла Зезаса, Метью Хорнбаха і Ендрю Шитса.
Порівняльна вартість американських акцій досягла піку ще до вступу в силу нового податкового законодавства США, а циклічний максимум акції пройдуть трохи пізніше в цьому році, при цьому пікового значення маржі компаній і зміни органічного зростання виручки слід очікувати наприкінці 2018 року або на початку 2019 року.
Як повідомлялося, раніше Goldman Sachs оприлюднив прогноз світової економіки. У 2018 році аналітики очікують подальшого зростання. Крім того, Міжнародний валютний фонд (МВФ) очікує, що зростання світової економіки в 2018 році складе 3,7%. Серед ризиків у фонді відзначають відмову від жорсткого регулювання фінансової сфери, яке було введено у відповідь на кризу 2008-2009 років, що розробляється Мінфіном США.
Раніше міжнародне рейтингове агентство Fitch поліпшило прогноз зростання світової економіки на найближчі два роки. Аналітики очікують, що економіка покаже найбільш значний приріст з 2010 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас