"АвтоКрАЗ" забезпечить постачання комплектуючих для парку КрАЗів ЗС Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" забезпечить постачання комплектуючих для парку КрАЗів ЗС Індії

Фондовий ринок
326
ПрАТ “АвтоКрАЗ” (Кременчук Полтавської обл.) забезпечить поставки комплектуючих для вантажних автомобілів підвищеної прохідності сімейства “КрАЗ”, які були закуплені Індією в минулі роки і перебувають в експлуатації індійських Збройних сил.
Згідно з розміщеним на сайті компанії з повідомленням прес-служби, відповідна домовленість між українською і індійською сторонами досягнута за підсумками участі “АвтоКрАЗу” в роботі 10-ї міжнародної оборонної Defexpo-2018, що пройшла 11-14 квітня в місті Чиннай (Індія).
“1000 вантажівок КрАЗ різних моделей, закуплених понад 20 років тому для потреб індійських військових, досі “на ходу” і справно несуть бойову службу. Досягнуто домовленості про постачання запчастин до цих автомобілів”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з даними прес-служби, за підсумками проведених “АвтоКрАЗом” в ході Defexpo-2018 переговорів із зарубіжними партнерами досягнуто домовленостей про розвиток спільно реалізованих проектів. “Також придбали нових партнерів, з якими досягнуті домовленості про співпрацю”, – йдеться в повідомленні.
Деталі досягнутих в рамках виставки нових домовленостей щодо розвитку міжнародного співробітництва в компанії не уточнюють.
Згідно з повідомленням, в рамках участі в роботі української експозиції на Defexpo-2018 “АвтоКрАЗ” представив потенційним замовникам Південно-Азіатського регіону лінійку автомобілів КрАЗ спеціального призначення, виробництво яких освоєно заводом в останні роки: це броньована техніка “КрАЗ-Фіона” і “КрАЗ-Халк”, а також засоби ППО, зв’язку і РЕБ, що випускаються українським ОПК на базі платформи “КрАЗ”.

Довідка Finance.ua:

  • АвтоКрАЗ – відомий на світовому ринку український виробник вантажної техніки.
  • Випускає 33 базові моделі, понад 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки “КрАЗ”, в тому числі в інтересах ЗС України.
  • Підприємство входить до фінансово-промислової групи бізнесмена Костянтина Жеваго.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас