"Укравтодор" повідомив, які компанії зголосилися будувати дворівневі розв'язки на трасі Київ - Одеса і Київ - Чоп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" повідомив, які компанії зголосилися будувати дворівневі розв'язки на трасі Київ - Одеса і Київ - Чоп

Казна та Політика
699
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) 12 квітня розкрило тендерні пропозиції підрядників у рамках тендеру на будівництво дворівневих транспортних розв’язок на автомобільних дорогах державного значення М-05 Київ – Одеса і М-06 Київ – Чоп.
Як повідомила прес-служба агентства, тендер на будівництво транспортних розв’язок проводився в рамках реалізації проекту “Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до Києва (пан’європейські коридори)”. Проект фінансується за рахунок кредитів Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).
Тендер на виконання робіт проводився за контрактами, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок позики: лот 1 будівництво дворівневих транспортних розв’язок на трасі М-05 поворот до смт Чабани і поворот на Боярку і М-06 – добудова розв’язки біля с. Стоянка; лот 2 – будівництво дворівневих транспортних розв’язок на автомобільній дорозі М-06 – поворот на с. Чайки і поворот в с. Білогородка.
Тендерні пропозиції надали сім учасників. Fermak Insaat Taahhut A.S. (Туреччина), China Road and Bridge Corporation (КНР), СП PBDiM Sp. z o. o. (Польща) та Ukrainian-Polish Company with foreign investments “UPSLLC (Україна), JSC Euro-Asian Construction Corporation “EVRASCON” (Азербайджан), Sinohydro Corporation Ltd. (КНР), Alke Insaat Sanaye ve Ticaret A.S. (Азербайджан), Kauno Tiltai LLC (Литва).
Тендерним комітетом “Укравтодору” будуть оцінені тендерні пропозиції учасників за критеріями, зазначеними в тендерній документації.
Результати тендеру будуть оприлюднені після проведення оцінки і погодження з ЄБРР і ЄІБ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас