У Тайвані підстрелили майнера через жорстку політику Китаю щодо криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Тайвані підстрелили майнера через жорстку політику Китаю щодо криптовалют

Фінтех і Картки
452
Згідно з Liberty Times, майнер, про якого відомо тільки, що його звуть Ву, отримав 10 мільйонів китайських юанів (це майже 1,6 мільйона доларів), від двох «місцевих бандитів», щоб інвестувати їх в майнінг бізнес.
Оскільки майнінг-ферма перебувала не на Тайвані, а на материковому Китаї, де, як відомо, уряд послідовно вживав заходів щодо посилення політики щодо криптовалют, у Ву виникли проблеми з обіговими коштами і поверненням інвестицій.
Потужності майнінг-ферми невідомі, але відомо, що Ву вдалося заробити близько 370.000 доларів США, які він, проте, не зміг конвертувати в фіатні гроші.
На зустрічі з “інвесторами” Ву зізнався, що він не зможе зробити чергову виплату за розкладом, а в якості причини – назвав жорстку політику з боку китайської влади щодо криптовалют.
Бандитів не влаштувало таке пояснення і вони вистрілили Ву в щиколотку, після чого зникли, але через кілька годин здалися поліції.
У поліції підтвердили, що обидва “інвестори” належать до однієї з місцевих банд. Це перший злочин такого роду, який було зафіксовано в Тайвані.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас