У Таскомбанку відбулися тристоронні переговори щодо врегулювання ситуації з "Імперія-Агро" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Таскомбанку відбулися тристоронні переговори щодо врегулювання ситуації з "Імперія-Агро"

Особисті фінанси
22
10 квітня в офісі Таскомбанку продовжилися переговори між Банком та компанією «Імперія-Агро» у тристоронньому форматі за участі акціонера Групи «ТАС» Сергія Тігіпко, т.в.о. Голови Правління АТ «Таскомбанк» Володимира Дубєя, власника «Імперія-Агро» Юрія Оцабрика, керівництва фермерських асоціацій, а саме: «Аграрного союзу України», «Всеукраїнської аграрної Ради», асоціації «Сільськогосподарських виробників Поділля».
Під час переговорів Сергій Тігіпко вкотре підтвердив наміри Таскомбанку і свою готовність як акціонера Групи «ТАС» до конструктивних кроків задля якнайшвидшого врегулювання усіх спірних питань з «Імперія-Агро». Наразі Банком і компанією «Імперія-Агро» розроблено і схвалено антикризовий план заходів, який, за умови його чіткого та оперативного виконання менеджментом «Імперії-Агро», дозволить протягом найближчого часу владнати більшість суперечностей, які наразі залишаються між сторонами.
Зокрема, поетапне відвантаження фермерам товарних запасів зі складів компанії «Імперія-Агро», яке вже розпочалося і триває, є однією зі складових узгодженого антикризового плану.
Представники фермерських асоціацій, які вперше взяли участь у переговорах у такому форматі, почувши з перших уст інформацію про заходи та зусилля, які докладаються Банком задля остаточного усунення спірних питань з «Імперія-Агро», відзначили справедливу і конструктивну позицію Таскомбанку, а також наголосили на своїй готовності сприяти у справі захисту інтересів фермерів, які постраждали внаслідок бізнес-дій «Імперії-Агро».
Усвідомлюючи, що посівна кампанія вже розпочалася, а конфлікт досі остаточно не вирішено, Таскомбанк продовжує вживати усіх необхідних і залежних від нього заходів задля його якнайшвидшого врегулювання. Після отримання від «Імперії-Агро» повного списку дебіторів і кредиторів цієї компанії, Банк зможе вийти з ними на зв’язок і запропонувати індивідуально кожному найбільш раціональне та ефективне у цій ситуації рішення і, врешті решт, завершити найбільш складну і гостру фазу переговорного процесу з «Імперія-Агро».
Таскомбанк переконаний, шо переговори у тристоронньому форматі на зразок тих, які відбулися 10 квітня в офісі Банку, є надзвичайно корисними для об’єктивного розуміння усіма сторонами конфлікту поточної ситуації та подальшого розвитку подій, тож за потреби учасники готові проводити їх на регулярній основі.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас