Венчурне інвестування з iClub — нові можливості для клієнтів Private banking Таскомбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венчурне інвестування з iClub — нові можливості для клієнтів Private banking Таскомбанку

Особисті фінанси
30
Таскомбанк спільно з iClub відкриває нові можливості у сфері венчурного інвестування для клієнтів Private banking.
Клуб Private banking ТАСКОМБАНКу розпочав співпрацю з клубом приватних інвесторів iClub, метою якого є надання VIP-клієнтам можливостей вигідного вкладення капіталу в сфері венчурного інвестування.
З червня 2017 року VIP-клієнти ТАСКОМБАНКу отримали можливість інвестувати за кордон до 50 тисяч доларів США в рік на підставі електронної індивідуальної ліцензії (е-ліцензії). Новий партнер банку зможе полегшити клієнтам завдання з пошуку об’єктів для інвестицій. Адже iClub – спеціально створене закрите товариство, учасники якого інвестують невеликими чеками у високотехнологічні компанії разом з венчурним фондом TA Ventures. Використовуючи семирічний досвід аналітиків фонду, його інфраструктуру, юридичний супровід та фінансовий консалтинг, учасники iClub інвестують як в українські, так і в зарубіжні компанії. У портфелі TA Ventures більше 70 компаній, таких як Azimo, Dreamlines, FinanzCheck, SumUp, Pufetto, Wallapop та інші.
У рамках нового партнерства VIP-клієнти банку також зможуть брати участь у регулярних бізнес-зустрічах закритого формату. Перша така зустріч за участі Вікторії Тігіпко, президента iClub та управляючого партнера венчурного фонду TA Ventures, а також CEO iClub Михайла Котова відбулась 15 березня. А вже 13 квітня відбудеться наступний iClub-Meetup, де учасникам клубу й партнерам Private banking ТАСКОМБАНКу буде представлено кілька нових проектів для ознайомлення та інвестування.
За більш детальною інформацією щодо участі в засіданні клубу звертайтеся до свого персонального менеджера.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас