Львівська дирекція Радабанк на зустрічі присвяченій аграрному сектору економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська дирекція Радабанк на зустрічі присвяченій аграрному сектору економіки

Особисті фінанси
13
Львівська дирекція Радабанк в особі Начальника Львівської дирекції корпоративного бізнесу – Щенсновіч Галини Арсеніївни та Начальника відділення №13 – Акуліч Павла Володимировича, взяла участь у робочій зустрічі у Львівській обласній державній адміністрації (ЛОДА) з питань залучення ресурсів в аграрний сектор економіки.
У Державному бюджеті України на 2018 рік на підтримку аграрного сектора передбачено 6,3 млрд грн. Значна частка підтримки направляється шляхом відшкодування відсотків за кредитами, спрямованими на:
поточні або капітальні видатки сільськогосподарських підприємств;
компенсацію вартості об`єктів, профінансованих за рахунок банківських кредитів (залучених для будівництва або реконструкції тваринницьких ферм, підприємств з переробки сільськогосподарської продукції).
Також в 2018 році з обласного бюджету виділено 2,5 млн грн – на відшкодування відсотків за кредитами, спрямованими на поточні або капітальні видатки сільськогосподарських підприємств.
Цілі зустрічі:
Налагодження співпраці департаменту агропромислового розвитку ЛОДА з установами банків;
Забезпечення виконання заходів державних і обласної програм по залученню кредитних ресурсів в аграрний сектор економіки Львівщини.
ЛОДА розробила Дорожні карти для отримання фінансової підтримки аграріям, з якими ви можете ознайомитися на офіційному сайті адміністрації.
Радабанк є одним з провідних банків України, що підтримують аграрну сферу економіки. На кінець 2017 року частка кредитів агросектору в загальному кредитному портфелі Радабанк становила 30%. Продуктовий портфель Радабанк відповідає потребам сучасного агропромислового підприємства, що робить партнерство з банком зручним і зрозумілим.
Якщо залишилися питання, телефонуйте 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас