MAXI CARD, яка визнана найбільшою фінтех-компанією України, розробляє з АТ «ТАСКОМБАНК» спільний продукт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MAXI CARD, яка визнана найбільшою фінтех-компанією України, розробляє з АТ «ТАСКОМБАНК» спільний продукт

Особисті фінанси
61
Мультибрендова програма лояльності для щоденних покупок MAXI CARD, що входить у Групу ТАС, визнана однією із кращих компаній, що формує фінтех-екосистему України.
Згідно з результатами першого дослідження фінтех-сектору від UNIT CITY і проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», компанія MAXI CARD увійшла у список найуспішніших фінтех-компаній країни за темпами впровадження інновацій у сфері електронних грошей. У дослідженні, що містить у собі детальний аналіз інноваційних проектів України, вперше були презентовані ​​карта фінтех-екосистеми України і модель розвитку ринку.
Перше в Україні дослідження фінтех-сектору показало, що вітчизняний ринок йде «у ногу» зі світовими технологічними трендами, такими як біометрична ідентифікація, машинне навчання, штучний інтелект тощо. Над активним впровадження у процеси обслуговування клієнтів інноваційних напрацювань та послуг також працює MAXI CARD.
Так, у 2017 року MAXI CARD віртуалізувала картку лояльності, запустивши мобільний додаток і два чат-и (Viber і Facebook Messenger) для реєстрації у програмі, пошуку партнерів MAXI поблизу, обміну бонусів на подарунки, а також для спілкування у чаті з контакт-центром.
У 2018 році компанія запустила спеціальний «кабінет партнера коаліції», у якому кожний учасник отримує аналітичні дані для оцінки «здоров’я», рівня задоволеності та лояльності своїх клієнтів. Також у найближчому часі нашим партнерам стане доступна можливість самостійного запуску маркетингових кампаній, а клієнтам — розстрочка на картку лояльності.
«Ми раді, що наші бажання надати клієнтам, яких на сьогодні більш ніж 2,5 мільйонів, найякісніші послуги та рішення шляхом запровадження передових технологій було гідно оцінено. Глобальне дослідження фінтех-ринку України ще раз підтвердило, що MAXI CARD, яка стала членом Групи «ТАС», розвивається відповідно до вимог часу та з урахуванням сучасних технологічних тенденцій», — підтвердив директор ТОВ «Бенефіт Системз» (TM MAXI) Антон Шаперенков.
У найближчих планах MAXI — створення разом з АТ «ТАСКОМБАНК» унікального карткового продукту. На думку директора з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКу Раковського Дениса, спільна розробка запропонує клієнтам компаній зручний платіжний інструмент, що дозволить користуватися як послугами кредитної лінії, так і отримати додаткові переваги від програми лояльності.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас