Xiaomi представила свій перший ігровий смартфон Black Shark — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила свій перший ігровий смартфон Black Shark

Фондовий ринок
1131
У Китаї був анонсований перший ігровий смартфон Black Shark, який розроблявся спільно з Xiaomi. Окремо поставляється Shark GamePad – ігровий контролер, який підключається і підтримує зв’язок зі смартфоном по Bluetooth.
Розміри пристрою становлять 161.6 × 75.4 × 9.25 мм, а його маса 190 г. У нового смартфона ще більш витягнуті у висоту пропорції, ніж у інших сучасних апаратів. На лівій грані апарата є спеціальна кнопка Shark, за допомогою якої здійснюється доступ до спеціальної ігрової зони Shark Space.
На правій грані звично розміщені кнопки регулювання гучності і блокування екрана. На задній панелі розташувалася подвійна камера зі світлодіодним спалахом, а також логотип у вигляді стилізованої літери S.
Xiaomi представила свій перший ігровий смартфон Black Shark
Дисплей новинки з роздільною здатністю FullHD+ і розміром 5.99 “має підтримку колірної гами DCI-P3 і технологію MEMC для більш плавного відображення об’єктів, що динамічно рухаються. А під екраном розміщений сенсор відбитків пальців. Процесор Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2.8 ГГц дозволяє ігровому смартфону набирати вражаючі 279 464 очок в бенчмарку AnTuTu.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас