Розенко розповів, скільки українців отримали понад 1000 гривень надбавки до пенсії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко розповів, скільки українців отримали понад 1000 гривень надбавки до пенсії

Казна та Політика
2051
Понад 2 млн українців отримали надбавку до пенсії в розмірі понад тисячу гривень. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр.
“Ми не перераховували пенсії ні колишнім чиновникам, ні колишнім депутатам, ні колишнім прокурорам, ні колишнім суддям. Їх ця пенсійна реформа не стосувалася”, – розповів Розенко.
Він зазначив, що найбільше підвищення пенсій отримали ті, хто мав достатній трудовий стаж і досить високу заробітну плату, з якою вони виходили на пенсію. “Хтось, звичайно, отримав 200 гривень, але більше ніж 2 мільйони українців отримали надбавку до пенсії понад 1000 грн, а близько 100 тисяч осіб – понад 5000 гривень. І я підкреслюю, мова йде не про чиновників”, – сказав віце-прем’єр. За його словами, мова йде про металургів, шахтарів, людей, які “все життя “гарували” на шкідливих виробництвах”.
Нагадаємо, раніше Розенко повідомив, що для перерахунку пенсій військовим в Україні додатково буде потрібно близько 8 млрд гривень. Крім того, як заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, пенсійний вік в Україні протягом 10 років підвищувати не будуть.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас