Розенко каже, що Україна зробила колосальний ривок вперед в оплаті праці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко каже, що Україна зробила колосальний ривок вперед в оплаті праці

Казна та Політика
2461
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявив, що за останні роки в оплаті праці Україна зробила колосальний ривок вперед.
Розенко зазначив, що уряд робитиме все, щоб люди не шукали себе за кордоном.
“За останні роки в оплаті праці України зробила колосальний ривок вперед. Ми переламали негативну тенденцію. Далі зарплати будуть рости, умови роботи будуть поліпшуватися, і ми будемо робити все, щоб люди не шукали себе за кордоном, а залишалися тут”, – підкреслив чиновник.
За його словами, на сьогоднішній день середня заробітна плата по Україні становить 7 тисяч 700 гривень, а середня заробітна плата в Києві вже перейшла поріг 12 тисяч 500 гривень.
“Підвищення мінімальної заробітної плати торік до 3 тисяч 200 гривень з 1 тисячі 600 гривень є тим кроком, який показує людям, що держава робитиме все, щоб система оплати праці була більш справедливою. Цього року ми пішли ще далі, і зараз мінімальна заробітна плата становить 3 тисячі 723 гривні”, – підкреслив віце-прем’єр.
Нагадаємо, в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі прогнозують, що до 2021 року рівень мінімальної заробітної плати в Україні досягне 6,2 тис. гривень, про що свідчить консенсус-прогноз відомства.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас