Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк передали інституту Амосова сертифікат на суму 655 тисяч гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк передали інституту Амосова сертифікат на суму 655 тисяч гривень

Особисті фінанси
36
11 квітня 2018 року Іван Світек, генеральний менеджер “Альфа-Груп” в Україні, зустрівся з керівництвом Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова та від імені усіх співробітників Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку передав сертифікат на суму 655 тисяч гривень.
Кошти для інституту було зібрано в рамках корпоративного соціального волонтерства завдяки участі співробітників Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку у великих корпоративних заходах банку в 2016-2017 рр. Передані кошти були освоєні на закупівлю обладнання, хірургічних інструментів, виробів медичного призначення та медикаментів.
Іван Світек передав сертифікат директору інституту Амосова Василю Лазоришинцю під час ранкової зустрічі лікарів та звернувся до присутніх: “Дуже приємно знову бути у вас і відчувати, що ми можемо бути вашим системним партнером та приходити до вас у гості з хорошими новинами кілька разів на рік. Сьогодні ми тут, щоб передати цей сертифікат на 655 тисяч гривень. Це гроші, зібрані нашими співробітниками в рамках програми корпоративного волонтерства. Упевнений, що наш внесок зробить вашу роботу легшою. Нам би дуже цього хотілося! Спасибі вам велике за вашу працю, за те, що кожного дня боретеся за здорові серця українців”.
Головний лікар інституту Амосова Сергій Сіромаха подякував від імені медичного персоналу і маленьких пацієнтів керівництву і співробітникам Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку за співпрацю і допомогу. Завдяки зібраним коштам тільки в 2017 році вдалося провести операції на серці більш ніж 800 діткам.
Закупівля інструментів була здійснена благодійним фондом “Твоя опора”, який активно допомагає важкохворим дітям і сиротам в Україні. Фонд уже кілька років підтримує дитяче відділення реанімації Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова, закуповуючи необхідні медпрепарати та медичне обладнання.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас