У 2018 році криптовалютний ринок стане менш волатильним, а кількість інвесторів збільшиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2018 році криптовалютний ринок стане менш волатильним, а кількість інвесторів збільшиться

Фінтех і Картки
545
Адріан Лай (Adrian Lai), партнер-засновник криптовалютної інвестиційної компанії Orchal Partners з Гонконгу, вважає, що в 2018 році криптовалютний ринок стане більш зрілим, а більша кількість інституційних інвесторів сприятиме збільшенню обсягу.
Лай вважає, що торік криптовалютний ринок, який досяг капіталізації близько 800 мільярдів доларів, здійснив справжній прорив. Падіння згодом капіталізації до 256 мільярдів він оцінює як ірраціональне, а причина такої волатильності полягає у відсутності належного нормативного нагляду і недостатній кількості інституційних інвестицій.
Регулюючі органи не забороняють криптовалюти, а намагаються краще регулювати ринок, що має допомогти галузі подорослішати (…) Якщо нормативна позиція стане яснішою, великі інвестори почнуть більш охоче працювати з цим ринком.
Нагадаємо, що в 2018 році інтерес з боку регуляторів до криптовалютного ринку збільшився, що, загалом, підтверджує прогноз Лая. Комісія США з торгівлі товарними ф’ючерсами (CFTC), а також Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) провели засідання в лютому 2018 року, які були присвячені регулюванню криптовалютної сфери.
В даний час США, Японія і Південна Корея активно обговорюють і працюють над законодавством у сфері криптовалют, блокчейн, ICO, а також займаються питаннями оподаткування в цій сфері.
Варто зазначити, що венчурні інвестиції в сферу блокчейн в 2018 році вже перевищили показники 2017 року.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас