Долар стабільний до євро, зміцнюється до ієни після істотного падіння напередодні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар стабільний до євро, зміцнюється до ієни після істотного падіння напередодні

Валюта
188
Долар США стабільний відносно євро і незначно зміцнюється відносно ієни на торгах у четвер після істотного ослаблення за підсумками попередньої сесії.
Пара євро/долар торгується на рівні $1,2369 у порівнянні з $1,2367 напередодні. Вартість американської валюти відносно ієни збільшилася до 106,89 ієни проти 106,79 ієни до закриття попередньої сесії.
У середу долар подешевшав на 0,1% до євро і на 0,4% до ієни на тлі зростання геополітичної напруженості.
Як повідомлялося, 11 квітня президент США Дональд Трамп попередив Росію про намір вдарити по Сирії “розумними” ракетами і запропонував Москві підготуватися до цього, розкритикувавши її за підтримку сирійського президента Башара Асада.
Трейдери також продовжують стежити за новинами про розслідування передбачуваного втручання Росії в президентські вибори в США, яке проводить команда спецпрокурора Роберта Мюллера.
“Невизначеність щодо Сирії і розслідування можливого втручання Росії в американські вибори утримуватиме курс долара у вузькому діапазоні, оскільки інвестори в даний момент не хочуть відкривати великі позиції в американській валюті”, – цитує агентство Bloomberg валютного аналітика Sony Financial Holdings в Токіо Куміко Ісікаву.
Протокол засідання Федерального комітету з відкритих ринків (FOMC) від 20-21 березня, опублікований в середу, показав, що керівники Федрезерву обговорювали можливість прискорення темпів підвищення базової процентної ставки, відзначаючи впевненість у посиленні економічного зростання та інфляції в США.
Більше того, вперше з часів фінансової кризи члени FOMC говорили про те, що кредитно-грошова політика, курс якої довгий час є стимулюючим, з часом стане фактором, який стримує економічне зростання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас