Український інвестиційний фонд купив торговельний центр у Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український інвестиційний фонд купив торговельний центр у Польщі

Фондовий ринок
527
Інвестиційний фонд Focus Estate Fund (штаб-квартира – Київ) придбав у польської DNB Assets Holdco торговельний центр Galeria Eden в м. Згоржелець (Польща) загальною площею 8,5 тис. кв. м, повідомила прес-служба українського фонду у середу.
“Протягом року Focus Estate Fund спільно з польським партнером з розвитку Młyn Retail Park проведе роботи з розширення торгової площі до 10 тис. кв. м і зміни формату торговельного центру на рітейл-парк”, – зазначено в повідомленні.
Згідно з ним, інвестиції в реконцепцію складуть більш ніж EUR1,5 млн, реалізація проекту займе близько року.
За даними фонду, керуючою компанією об’єкта стала міжнародна компанія JLL.
“Завдяки вдалому розміщенню рітейл парку безпосередньо на кордоні з Німеччиною, ми розраховуємо на значне збільшення потоку покупців з Німеччини. Для цього ми інвестуємо в сучасні архітектурні рішення, які дадуть новий життєвий цикл об’єкту, а за рахунок збільшення торговельної площі залучать більше орендарів”, – цитується в повідомленні фонду його керуючий партнер Андрій Козин.
За даними Focus Estate Fund, об’єкт розташований в складі великого торговельного кластера в населеному пункті безпосередньо на кордоні з Німеччиною, поряд з німецьким містом Герліц – великим культурним і промисловим центром країни.
Якірними орендарями торговельного центру є Jysk, Komfort, Abra Meble, Pepco, Takko Fashion.
Як повідомлялося в жовтні-2017, Focus Estate Fund придбав рітейл-парк Most Retail Park у м. Мост (Чехія) загальною площею 6,5 тис. кв. м. В 2016 році фонд придбав Centro Ostrava Retail Park в Чехії і Galeria Sandomierz в Польщі.
Компанія планує протягом двох-трьох років інвестувати близько EUR50 млн в розвиток проектів торговельної комерційної нерухомості середнього формату в країнах Східної Європи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас