Німеччина готова додатково виділити EUR14 млн на Фонд енергоефективності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина готова додатково виділити EUR14 млн на Фонд енергоефективності

Енергетика
147
Німеччина готова виділити EUR10 млн на проекти Фонду енергоефективності та EUR4 млн на підготовку енергоаудиторів та навчання співробітників Фонду, повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.
“Уряд Німеччини готовий підписати договір з IFC – International Finance Corporation – про внесення додаткових EUR10 млн до мультидонорського фонду для співфінансування проектів Фонду енергоефективності України”, – написав Г.Зубко на своїй сторінці в Facebook.
Він також повідомив, що уряд Німеччини узгодив імплементацію проекту технічної допомоги Україні в підготовці професійних енергоаудиторів та навчання співробітників Фонду в сумі EUR10 млн.
Як повідомлялося раніше, Кабмін добрив спільну з ЄС програму фінансування Фонду енергоефективності на EUR268 млн. За даними прес-служби Мінрегіону, допомога від ЄС в 2018 році складе EUR50 млн, в 2019 році – EUR54 млн.
У прес-службі також нагадали, що фінансування Фонду енергоефективності в 2018 р. з державного бюджету складе 1,6 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас