Виплати СГ "ТАС" за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ в березні перевищили 24,8 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплати СГ "ТАС" за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ в березні перевищили 24,8 млн. грн.

Особисті фінанси
40
Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за березень.
Отже, за перший весняний місяць 2018 року лише за полісами обов‘язкової «автоцивілки» та договорами страхування наземного транспорту компанією було виплачено сумарно 24 834 781 грн, з яких 15 373 568 грн – за полісами ОСЦПВ та 9 461 213 грн – за договорами КАСКО.
Найкрупніші виплати місяця традиційно припали на договори страхування наземного транспорту.
Зокрема, 332 100 грн було виплачено власникові автомобіля Infinity, викраденого в середмісті столиці. Автомобіль було застраховано за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок».
За цим же договором було застраховано й кросовер Audi Q5, страхова виплата за який склала 246 926 грн. Аварія, в якій зазнав пошкоджень автомобіль, також сталася в Києві. Водій транспортного засобу, що рухався перед Q5, несподівано різко скинув швидкість, створивши таким чином аварійну ситуацію. І, незважаючи на те, що водій Audi екстрено загальмував, уникнути зіткнення не вдалося.
Водночас виплата СГ «ТАС» за пошкоджену в результаті ДТП Toyota Camry склала 260 150 грн. Страхова подія із застрахованим за договором «Зелений коридор» автомобілем сталася на виїзді з Рівного. Намагаючись запобігти зіткненню з іншим транспортним засобом, який несподівано з‘явився на дорозі, водій Toyota різко вивернув кермо, але не втримав машину й вона влетіла в дорожню огорожу. Страхова група «ТАС», визнавши подію страховою, оперативно перерахувала належне за укладеним договором відшкодування на СТО, де здійснюватиметься ремонт авто.
В свою чергу, за пошкоджену в аварії вантажівку DAF Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 230 тис. грн. Застрахований за договором «Правильне КАСКО» автомобіль потрапив в в аварію на Львівщині: у важку машину на повній швидкості врізався легковик, що виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок лобового зіткнення у вантажного автомобіля було пошкоджено водійську кабіну, зокрема розбито решітку радіатора та фари, деформовано бампер.
Серед великих виплат СГ «ТАС», здійснених в березні, також варто відзначити виплату страхового відшкодування в розмірі 213 706 грн за пошкоджений в ДТП кросовер Кіа Sportage. Страхова подія сталася на одному зі столичних проспектів, де зіткнулися одночасно три транспортні засоби. Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом за договором «Правильне КАСКО», Страхова група «ТАС» оперативно врегулювала страховий випадок, виплативши своєму клієнту заподіяні йому збитки.
Нагадаємо, за статистикою, щодня Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування близько 1,5 млн грн страхових відшкодувань, левова частка яких припадає саме на договори автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас