Тренінги для аграріїв відбулися за підтримки Райффайзен Банку Аваль, Байєр та IFC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тренінги для аграріїв відбулися за підтримки Райффайзен Банку Аваль, Байєр та IFC

Особисті фінанси
91
Київ. 10 квітня. — 16 тренінгів «Земельні питання» відбулися по всій Україні – більш ніж 750 учасників, власників та керівників агрокомпаній, отримали корисні практичні поради з ефективного управління земельним банком та захисту активів. Такі результати навчальної партнерської програми, реалізованої із січня по березень 2018 року в межах спільного проекту сприяння розвитку малого і середнього бізнесу від Байєр, Райффайзен Банку Аваль та Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC).
Спікерами на тренінгах виступили юридична компанія ОМП та фахівці з аудиту земельного банку – компанія SmartFarming. Тренінг складався із трьох блоків: безпека володіння агробізнесом – реалії земельних відносин – 2018; захист активів агробізнесу – профілактика та протидія незаконним посяганням; практики управління земельним банком (на реальних прикладах).
«Частиною стратегії Райффайзен Банку Аваль у 2018 році у співпраці з бізнесом є надання не тільки фінансових послуг, а і консультаційно-інформаційних, які базуються на практичних інструментах, експертизі і досвіді. Саме тому освітня програма мала успіх і відбулася з великою кількістю учасників, безліччю позитивних клієнтських відгуків, — коментує Микола Волков, керівник з розвитку корпоративних проектів та партнерства Райффайзен Банку Аваль. — Саме на цих тренінгах нам із нашими партнерами вдалося поєднати актуальні юридичні земельні питання від компанії ОМП та передові технології управління земельним банком від компанії Smart Farming, розповісти про актуальні програми фінансування. Подібні заходи ми будемо підтримувати й у майбутньому».
Учасник тренінгу Геннадій Гадзовський, власник ТОВ «Національна Аграрна Компанія» поділився своїми враженнями після тренінгу у місті Києві: «Тренінг був дійсно корисний, я для себе виділив моменти, на які раніше не звертав уваги. Позначив собі, що найближчим часом, навіть сьогодні, зроблю найважчий перший крок – аудит договорів оренди, щоб встигнути їх якісно і вчасно перепідписати. Дві цінні речі, які я виніс з цього тренінгу: смарт-технології для агробізнесу та, з юридичного блоку, – захист бізнесу до рейдерської атаки, побудова грамотної «юридичної оболонки». Я щойно оплатив певний ресурс, що адмініструє судові рішення, зміни в державних реєстрах, щоб контролювати своїх контрагентів».
Райффайзен Банк Аваль засновано 27 березня 1992 р. Із жовтня 2005 р. банк є частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 грудня 2017 р. Групі Райффайзен належало 68,28% акцій Райффайзен Банку Аваль, а Європейському банку реконструкції та розвитку – 30%. Райффайзен Банк Аваль пропонує широкий спектр послуг більш ніж 2,5 млн клієнтам через свою мережу відділень, яких станом на кінець грудня 2017 р. у всій країні налічувалося 500.
Додаткова інформація – www.aval.ua.
Байєр: наука заради кращого життя
Bayer – это це міжнародна компанія зі спеціалізацією у сфері природничих наук: охорони здоров’я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей та покращення якості їхнього життя. Водночас компанія створює цінність завдяки впровадженню інновацій, економічному зростанню та високій прибутковості. Компанія Bayer дотримується принципів сталого розвитку й позиціонує себе як соціально та етично відповідальна компанія. У 2017 фінансовому році група компаній Bayer налічувала близько 99 800 працівників, а обсяг продажів становив 35 млрд євро. Сума капітальних витрат за рік сягнула 2,4 млрд євро, витрати на дослідження та розробки – 4,5 млрд євро. Детальніше за посиланням www.bayer.com.
IFC
IFC, член Групи Світового банку, є найбільшим глобальним інститутом розвитку, що фокусується на приватному секторі країн, ринки яких формуються. Працюючи з понад 2000 компаній в усьому світі, ми використовуємо наш капітал, експертизу та вплив, щоб розбудовувати ринки та створювати можливості в найсуворіших частинах світу. У 2017 фінансовому році обсяг наших довгострокових інвестицій у країнах, що розвиваються, досяг рекордної суми 19,3 млрд дол. США, підтримуючи важливу роль приватного сектору у подоланні бідності та забезпеченні загального добробуту. Додаткова інформація – www.ifc.org.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас