День фінансів, 6 квітня: удари по російському бізнесу, тіньовому обороту готівки і «дармоїдах» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 6 квітня: удари по російському бізнесу, тіньовому обороту готівки і «дармоїдах»

1026
Цієї передсвяткової п’ятниці (6 квітня) поки одні пояснювали свої плани, інші вирішили діяти:
Вийти з тіні! Міністерство фінансів розробило законопроект, який створить умови для дистанційної торгівлі та детінізації розрахунків в сфері торгівлі та послуг («кешбеки»). Кажуть, що усунуть прогалини у правовому регулюванні у сфері застосування РРО при дистанційній торгівлі.
Удар по російському бізнесу. США завдали найпотужнішого удару по російському бізнесу з моменту початку санкційного тиску, включивши в «чорний список», який передбачає максимально суворі обмеження, відразу кількох мільярдерів, підконтрольні їм компанії, включно з публічними, а також керівників держкомпаній і банків.
«Добро» Фінляндії. Сьогодні посол України у Фінляндії Андрій Олефіров пояснив, чому ж Фінляндія дала добро на газопровід в обхід України. Якщо ви не в курсі подій, напередодні (5 квітня), проект газопроводу “Північний потік – 2” схвалив уряд Фінляндії. Будівництво газопроводу дозволено у винятковій економічній зоні країни.
еCall для авто. Для автомобілів в ЄС почали діяти нові вимоги. Тепер абсолютно всі нові автомобілі повинні мати систему автоматичного виклику служб порятунку при ДТП, яка називається eCall.
4G від «Київстар». Мобільний оператор «Київстар» запустив високошвидкісний мобільний інтернет за технологією 4G (LTE) в діапазоні 2600 МГц в 20 населених пунктах України. Водночас оператор зазначає: оскільки частоти діапазону 2600 МГц мають незначний радіус дії, покриття буде несуцільним.
Ознаки «дармоїдів». Уряд Білорусі затвердив положення про порядок віднесення працездатних громадян до не зайнятих в економіці, а також порядок формування та ведення бази таких громадян.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас