Кличко обіцяє до літа капітально відремонтувати 10 парків Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко обіцяє до літа капітально відремонтувати 10 парків Києва

Казна та Політика
582
У Києві розпочався капітальний ремонт 10 парків, які планують презентувати киянам до літа. Мер Києва Віталій Кличко провів виїзну інспекцію з головами районних державних адміністрацій, присвячену продовженню робіт з облаштування 2-ої черги парку “Наталка” та ознайомленню з проектами ремонтів інших парків.
Про це повідомляє прес-служба мера Києва.
“Після тривалої зими ми нарешті розпочали роботи з благоустрою. І одне з ключових завдань – зробити Київ зеленим містом, містом-парком. Багато столичних парків, на жаль, поки що в занедбаному стані. І ми це виправимо”, – підкреслив Кличко.
Він нагадав, що в 2017 році в столиці було реконструйовано парк в урочищі Наталка. Тут облаштували доріжки, встановили автоматичний полив, дитячий майданчик та майданчик work-out, футбольне міні-поле, встановили сучасне освітлення, туалет. “Цей парк став “золотим стандартом” столичних парків. І наше завдання на цей рік – створити в кожному районі Києва аналогічний об’єкт”, – зазначив Кличко. За словами мера, були визначені 10 парків, які будуть капітально відремонтовані з використанням сучасних матеріалів і технологій. “І вже до літа ми будемо презентувати оновлені парки в різних районах столиці”, – сказав мер Києва.
Зокрема, у Києві капітально відремонтують: Сирецький парк (Шевченківський район), парк Перемога (Дніпровський район), парк Партизанської слави (Дарницький район), парк Відрадний (Солом’янський район), парк Совські ставки (Святошинський район), парк Генерала Ватутіна (Деснянський район), Куренівський парк (Подільський район), Печерський ландшафтний парк (Печерський район), закінчать роботи на другій черзі парку “Наталка”.
Кожен парк після оновлення буде мати власний дизайн, архітектурні особливості, враховуючи географічне розташування, близькість до житлових масивів або водойм. “Наше завдання – щоб кияни мали можливість відпочити в парках свого району, а не їхали для цього спеціально тільки в один парк. Ми робимо все, щоб в кожному районі був парк європейського рівня, рівня парку “Наталка”, – додав Кличко.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас