Фестиваль австрійського кіно вже усьоме пройде за підтримки Райффайзен Банку Аваль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фестиваль австрійського кіно вже усьоме пройде за підтримки Райффайзен Банку Аваль

Особисті фінанси
36
Київ. 6 квітня. — Партнерство Райффайзен Банку Аваль та фестивалю «Тиждень австрійського кіно», ініційованого Австрійським культурним форумом та компанією Arthouse Traffic, вже можна назвати традиційним: цього року банк підтримує цю кіноподію весни вже усьоме.
Фестиваль стартує 12 квітня. Цього року на кіноманів традиційно чекають три повнометражних фільми.
Фільм-відкриття — історична драма «Мадемуазель Параді», заснована на реальній історії незрячої піаністки. Світова прем’єра фільму відбулася в рамках конкурсної програми Platform Міжнародного кінофестивалю в Торонто, європейська — у конкурсі кінофестивалю в Сан-Себастьяні.
Буде також показано драму україно-австрійського виробництва — «Січень — березень» Юрія Речинського. У Києві стрічку особисто представлять режисер та виконавиця однієї з головних ролей. Із 19 квітня фільм вийде в український прокат.
Історію двох безробітних друзів із Відня, які зображують мігрантів для телевізійного шоу, розповість комедія «Мігранти». Автори називають свій фільм «політнекоректною комедією про сучасні кліше, помилкові ідентичності та «справжніх іноземців» — що б це не означало».
За традицією фестивалю, фільми можна буде переглянути в Києві, Одесі та Харкові. Покази проходитимуть мовою оригіналу з українськими субтитрами.
На гостей «Тижня австрійського кіно», як і завжди, чекає традиційна підбірка найкращих медіаробіт міжнародного фестивалю мультимедійних мистецтв ARS ELECTRONICA.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас