Apple хоче реалізувати в смартфонах безконтактне управління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple хоче реалізувати в смартфонах безконтактне управління

Фондовий ринок
427
В майбутніх смартфонах і фаблетах Apple може з’явитися нова система безконтактного управління. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на інформацію, отриману від поінформованих джерел.
В даний час проект знаходиться на початковій стадії розвитку. Мова йде про використання технології розпізнавання жестів в безпосередній близькості від дисплея мобільного пристрою. Іншими словами, користувач зможе віддавати певні команди, не торкаючись екрану.
Відзначається, що поки розглянута система далека від практичного впровадження. У комерційних апаратах така технологія з’явиться не раніше, ніж через два роки (за умови, що «яблучна» імперія проекту дасть зелене світло).
Bloomberg також повідомляє, що Apple розглядає можливість застосування в смартфонах iPhone вигнутих дисплеїв. Втім, остаточне рішення щодо таких екранів поки що теж не ухвалене. Сама компанія опубліковану інформацію ніяк не коментує.
Додамо, що вже в поточному кварталі Apple, за чутками, організовує пробний випуск iPhone нового покоління. До виходу на ринок нібито готуються три апарати. Один з них отримає LCD-дисплей розміром 6,1 дюйма по діагоналі. Два інші смартфони будуть оснащені екраном OLED: розмір становитиме 5,85 і 6,45 дюйма по діагоналі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас