НАБУ завершило розслідування справи про рюкзаки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ завершило розслідування справи про рюкзаки

Казна та Політика
670
Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро завершили досудове розслідування у кримінальній справі стосовно сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра і екс-заступник міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря, яких підозрюють у розкраданні коштів під час закупівлі МВС рюкзаків для Нацгвардії.
Про це повідомив заступник керівника САП Володимир Кривенко.
За його словами, в четвер адвокати були сповіщені про завершення розслідування і можливість почати ознайомлення з матеріалами справи.
Після ознайомлення справа буде передана до суду.
Нагадаємо, в кінці жовтня детективи НАБУ в рамках розслідування кримінальної справи за фактом розтрати 14 млн гривень бюджетних коштів при закупівлі МВС рюкзаків провели обшуки і затримали трьох осіб – сина глави МВС Арсена Авакова Олександра, його бізнес-партнера Володимира Литвина і колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря.
1 листопада Солом’янський райсуд Києва відпустив всіх трьох під особисті зобов’язання.
У лютому 2016 року було опубліковано відео, на якому людина, схожа на сина глави МВС, обговорює з людиною, схожою на екс-заступника міністра Чеботаря, поставку партії рюкзаків для підрозділів відомства. Діалог на відео датований груднем 2014 року, а вже в лютому 2015 року МВС справді закупило рюкзаки на 16,5 млн грн.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас