"Укрзалізниця" в 2018 році витратить на житло для співробітників 200 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" в 2018 році витратить на житло для співробітників 200 мільйонів

Казна та Політика
430
ПАТ “Укрзалізниця” затвердила програму житлового будівництва на 2018 рік, що передбачає виділення близько 200 млн грн на поліпшення житлових умов залізничників.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в. о. глави компанії Євген Кравцов.
“До кінця року повинні завершити будівництво 16-поверхового житлового будинку на 110 квартир в Харкові і здати другу чергу 100-квартирного житлового комплексу в м. Синельникове на 56 квартир”, – повідомив Кравцов, нагадавши, що першу чергу в 44 квартири в Дніпропетровській області УЗ здала ще в кінці 2017-го.
Що стосується реконструкції житла, то найбільше об’єктів буде відновлено для Львівської та Південно-Західної залізниць.
“Там вже завершена реконструкція восьмиквартирного житлового будинку в селі Хриплин на Івано-Франківщині. У Здолбунові триває реконструкція комплексу з трьох будівель під гуртожиток сімейного типу. Завершуються роботи з реконструкції казарми в Івано-Франківську”, – розповів Кравцов про роботи на об’єктах Львівської залізниці.
У Хриплині в експлуатацію здано 11-квартирний будинок, в Івано-Франківську реконструюють три квартири. Крім того, готується проект реконструкції під житло частини нежитлового приміщення в Рівному і нежитлового приміщення в житловому будинку в Ужгороді, розробляється проектно-кошторисна документація для реконструкції адмінбудівлі будинку ветеранів у Чопі.
На Південно-Західній залізниці здадуть 4 об’єкти у Вінницькій, Чернігівській областях та в Києві. Так, в Козятині добудують чотириквартирний будинок, в Ніжині переобладнують під житлове приміщення їдальні, а в Дарницькому районі столиці – колишнє відділення міліції.
Також в Одеській області УЗ планує в 2018 році побудувати 18-квартирний будинок в селі Усатове, в Донецькій – відремонтувати 32-кімнатний гуртожиток в Слов’янську.
Загалом цього року роботи будуть проведені на 14 об’єктах.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас