День фінансів, 5 квітня: "КамАЗи" за Petro, купюра в нуль євро, 45 кг срібла в гранулах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 квітня: "КамАЗи" за Petro, купюра в нуль євро, 45 кг срібла в гранулах

801
Четвер, 5 квітня був сповнений несподіваних угод і оригінальних задумів:
Запчастини для “КамАЗів” – за криптовалюту. Венесуела обговорює можливість купівлі в Росії автозапчастин для автомобілів “КамАЗ” за криптовалюту Petro. Нагадаємо, що особливістю Petro є те, що він забезпечується одним барелем нафти.
Купюра номіналом нуль євро. В Австрії випустили нову купюру в нуль євро. За задумом австрійської влади, купюра стане відмінним сувеніром для туристів і буде окрасою зібрання будь-якого колекціонера. Володарі нової купюри, звичайно, не зможуть оплатити нею свої покупки, зате у неї є всі необхідні ступені захисту єдиної європейської валюти.
Розбійний напад на самого себе. У Києві чоловік інсценував власне пограбування. Однак правоохоронці з’ясували, що житель столиці придумав історію зі злочином і сам все спланував.
Широкосмуговий інтернет в кожне село. Таку пропозицію висунув Президент, доручивши забезпечити інтернетизацію сіл, зазначивши, що в кожній сільській раді, в кожній сільській школі і в кожному пункті сільської медицини був високоякісний інтернет. Наскільки це можливо, читайте.
Не так оригінально, але не менш важливо:
Ціна за рівні дороги. Першим, і найбільш імовірним напрямком у будівництві платної дороги в уряді вважають ділянку Львів-Краковець. Вартість реалізації цього проекту – 600 млн євро, а термін концесії складе 30 років.
Популярні схеми крадіжки з банківських карток. Втрати власників карток від дій кіберзлочинців торік зросли до 670 млн грн, або вдвічі в порівнянні з показниками попереднього року. Найбільш частим способом шахрайства залишається розкрадання коштів із банківських карток і банкоматів.
Коли введуть нові монети номіналом в 1 і 2-гривні. Нацбанк починає готувати українську банківську систему до введення в обіг нових монет. Вони покликані замінити аналогічні банкноти, здешевити для Нацбанку обслуговування грошового обороту.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас