Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали понад 19500 грн на підтримку Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали понад 19500 грн на підтримку Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна

Особисті фінанси
23
Київ. 4 квітня. — За результатами щорічної благодійної акції до Всесвітнього дня людини із синдромом Дауна LOTS OF SOCKS, що проходила в Центральному офісі Райффайзен Банку Аваль з 15 по 29 березня, вдалося зібрати 19530 грн. Зібрані працівниками банку кошти передано на підтримку роботи Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна при Всеукраїнській благодійній організації «Даун Синдром».
Як відомо, 21 березня така акція-флешмоб проходить по всьому світу, і всі, хто хоче підтримати людей із синдромом Дауна, вдягають у цей день яскраві непарні шкарпетки (це символізує додаткову хромосому, що спричиняє геномну патологію) на знак солідарності з такими людьми.
Персонал банку вже кілька років поспіль активно долучається і до збору коштів, і до участі у флешмобі.
Райффайзен Банк Аваль на регулярній основі підтримує також інші доброчинні ініціативи ВБО «Даун Синдром», приміром, благодійні турніри з боулінгу, пейнтболу, міні-футболу за участю банківської корпоративної команди, а також дітей із синдромом Дауна та їхніх батьків.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас