"Чесність, прозорість, відкритість, готовність до змін та кооперації — основа ефективних взаємовідносин" — Наталія Гуріна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Чесність, прозорість, відкритість, готовність до змін та кооперації — основа ефективних взаємовідносин" — Наталія Гуріна

Особисті фінанси
52
Київ. 3 квітня. — Перша зустріч представників бізнесу та компаній фінансового сектору, ініційована Європейською Бізнес Асоціацією та юридичною компанією GoLaw відбулася сьогодні у Києві. Експерти обговорювали тему: «Фінансування бізнесу: розставимо крапки над “і”!».
У фокусі дискусії були питання, пов’язані зі станом та перспективами бізнес-клімату в умовах обмеженого кредитування; вимогами до фінансування банками бізнесу в 2018 році; особливостями кредитування агробізнесу; розвитком альтернативної енергетики. Експерти також згадували умови фінансування бізнесу міжнародними фінансовими корпораціями, зокрема — Європейським банком реконструкції та розвитку.
Наталія Гуріна, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль, відповідаючи на запитання щодо перспективи розвитку фінансування в Україні, зазначила: «Кредитування — це завжди попит і пропозиція між банком та клієнтом. Ми проаналізували та змінили наші процеси і пропонуємо ринку нове кредитування для бізнесу. Ми врахували досвід минулих періодів, і сьогодні основними вимогами для побудови ефективних взаємовідносин між банком та клієнтом є чесність, прозорість, відкритість, готовність до змін та кооперації. Лише за таких умов кредитуванню однозначно бути».
Під час експертного обговорення було приділено особливу увагу фінансуванню бізнесу в Україні у 2018 році як з боку бізнесу, так і з точки зору фінансових установ.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас