У Росії озвучили очікування щодо "Північного потоку – 2" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії озвучили очікування щодо "Північного потоку – 2"

Енергетика
1051
Росія розраховує, що дозвільні органи країн Євросоюзу ухвалять рішення щодо маршруту прокладки газопроводу “Північний потік – 2” “в інтересах європейських споживачів”.
Про це після того, як “Північний потік – 2” отримав всі дозволи в Німеччині, заявив міністр енергетики РФ Олександр Новак, передає ТАСС.
“Ми розраховуємо, що будуть ухвалені рішення, спрямовані на задоволення інтересів європейців і європейських компаній в постачанні газу. Поки цей процес не закінчений, він йде, робота відповідна йде”, – сказав він, відповідаючи на питання про позицію країн ЄС щодо маршруту газопроводу.
Нагадаємо, ще в листопаді-2017 року Європейська комісія схвалила пропозицію про поширення європейського енергетичного законодавства на газопровід “Північний потік – 2” і зазначила, що Євросоюз підтримує транзит газу через територію України.
Також німецькі екологи оголосили “війну” “Північному потоку – 2” – спільно з WWF вони звернулися до влади з вимогою заблокувати реалізацію проекту. Без дозволу екологів дозвіл не може бути видано. До позову німецьких екологів також приєднається Україна.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас